Onze Merken

Milano is opgericht in 1987. Door de enorme naamsbekendheid van Milano krijgen wij van leasemaatschappijen en vreemdmerkdealers een grote hoeveelheid Alfa Romeo's, Lancia's en Volvo's aangeboden. Door deze auto's vooraf streng te selecteren, treft u bij ons een unieke collectie van Alfa's, Lancia's en Volvo's die u nergens in Nederland zal aantreffen. (De zogenaamde afgetrapte leasebak komt u bij ons niet tegen) Het maken van een proefrit voor de aankoop is altijd mogelijk. Tevens kunt u de auto door een onafhankelijke keuringsinstantie, de Dekra, laten keuren. Natuurlijk is inruil van uw huidige auto ook mogelijk.

Het hanteren van de door ons ontwikkelde formule, zeer scherpe prijzen en een enorme keuze, staat garant voor een snelle doorstroming van onze handelsvoorraad.

Op zaterdag treft u altijd een traiteur met Italiaanse hapjes of een high tea met verse koffie en thee. Kijk elke dag nog even op internet of er nog een nieuwe Alfa Romeo, Lancia of Volvo is binnengekomen bij Milano. Ook heeft Milano voor de ware connaiseur een unieke voorraad jong gebruikte Maserati's. Bekijk de bijzondere auto's door ons verkocht, en geniet.

Tot ziens bij Milano!

Het Milano team staat voor U klaar:

 
Almar Gouweloos   Sven 't Hart  
Almar Gouweloos   Sven 't Hart   Bram Staal
         
Almar Gouweloos      
Fonnie Bogers   Milano  
         

Het nieuwe kantoor van Milano aan de Zernikestraat 75 in Dordrecht:

Milano   Milano   Milano
         

Inruil van uw huidige auto is bij ons altijd mogelijk

De eerste kennismaking begint vaak met het surfen op onze internetsite: www.milano.nl Nieuwsgierig kijkend, wat voor Italiaanse exoten er op dit moment voor super scherpe prijzen worden aangeboden. Door de overzichtelijke opbouw van de website, met meerdere foto's van iedere auto is het makkelijk de verschillende modellen en uitvoeringen met elkaar te vergelijken. Snel komt U uit op de favoriete automobiel die U zoekt.
Nu gezellig naar Dordrecht.

Op zaterdag treft U vaak de tea traveller uit Wassenaar hij verzorgt een voortreffelijke high tea, een hapje en een drankje voor iedere bezoeker. Bij aankomst wordt U overweldigd door het grote aanbod Alfa Romeo's en Lancia's. Het aanzicht hiervan laat iedere Alfist z'n hart sneller kloppen, broedelijk naast elkaar, alles op type en model gerangschikt. Deze opstelling vereenvoudigt het vergelijken en zoeken naar uw favoriete auto.

Eenmaal een automobiel gevonden, kunt U samen met een van onze verkopers informatie inwinnen over desbetreffende Alfa of Lancia. Tevens is inruil van uw huidige automobiel bespreekbaar. Daarna is het mogelijk een proefrit te maken in de door U uitgekozen favoriete automobiel. Nu is de keus aan U, om deze Italiaanse schone aan te kopen en er dagelijks van te gaan genieten. Meer dan tienduizend tevreden klanten gingen U voor en kochten een Alfa Romeo of Lancia bij Milano. Ons bedrijf bestaat immers al meer dan 20 jaar. Gefeliciteerd met Uw aankoop U gaat met het Milano gevoel naar huis.

MilanoMilano

Onze openingstijden

Van maandag t/m vrijdag van 9.30 t/m 18.00 uur.
Op zaterdag 10.00 t/m 17.00 uur.
Wij zijn elke zondag gesloten.

Lavita e bella da Milano (het leven is mooi bij Milano) - Tot ziens bij MilanoCopyright © 2007 - Milano